Apple працює над "розумним кільцем" - подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple працює над "розумним кільцем" - подробиці

Apple працює над "розумним кільцем" - подробиці
Джерело:  online.ua

Американська корпорація Apple розпочала процес отримання патенту на пристрій під назвою "розумне кільце". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання The Sun.

Новинка від розробників отримала офіційну назву Apple Ring. За його допомогою користувач отримає змогу дистанційно контролювати інші девайси відповідного виробника.

Кільце обладнано, зокрема, дисплеєм, голосовим асистентом, а також може відстежувати жести руки. Перш за все така комунікація розрахована на iPhone та iPad.

За думкою фахівців "Яблука", люди втомлюються швидше від великих гаджетів. Apple Ring дозволить їм менше працювати безпосередньо з такими екземплярами, проте не залишати їх зовсім без уваги.

Передбачається, що у продаж "розумні кільця" можуть надійти вже приблизно у 2020 році.

Компанія Apple не стала першою на цій арені. Amazon вже презентувала Echo Loop - власне "розумне кільце", яке з'єднане із сервісом Alexa.

Як повідомляв ONLINE.UA, фахівці стартапу Cute Circuit працюють над проєктом кофти, яка допомагає чути людям з відповідними вадами. Цей елемент одягу може перетворювати звуки на різноманітні вібрації. Автори назвали свою технологію soundshirt. Вони співпрацювали з Гамбурзьким оркестром Junge Symphoniker.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?