Apple відкрила ще одну вакансію в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple відкрила ще одну вакансію в Україні

Apple відкрила ще одну вакансію в Україні
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Apple продовжує шукати нових членів для своєї команди в Україні. Варто звернути увагу на те, що на офіційному сайті корпорації з'явилася вже третя вакансія у Києві – Country Field Staff Manager. За словами представників технологічного гіганта, новий фахівець повинен поповнити команду Sales and Business Development. Окрім того, наголошується, що потенційний кандидат буде працювати з командою продажів на місцях. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт  Apple.

"Людина має очолити команду продажів, які працюють з рітейлом, тобто партнерами Apple в Україні. Фахівець буде безпосередньо підзвітний главі місцевого офісу. Він відповідатиме за підготовку та втілення щоквартального бізнес-плану і цілей щодо роботи з каналами продажів в Україні", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, вказано, що новий член колективу буде проводити пошук фахівців і формуванням команди продажів, роботу з рітейлом, роботу з рівнем клієнтського сервісу тощо.

Вимоги до кандидата:

  • Від кандидата вимагають досвід роботи на керівній посаді. Спеціаліст повинен знати, як забезпечувати найкращий користувальницький досвід, розуміти потреби і цінності користувачів продуктів Apple.

  • Дуже важливе вміння креативно вирішувати проблеми, критично мислити.

  • Спеціаліст повинен володіти комунікаційними навичками і вміти швидко вибудовувати і підтримувати зв'язки, співпрацювати.

  • Є вимоги і щодо освіти – як мінімум ступінь бакалавра і, звісно ж, хороша англійська.

Варто також звернути увагу на те, що нещодавно стало відомо про ще одну вакансію від Apple в українській столиці – шукали аналітика за непрямими податками (Indirect Tax Analyst). Ця вакансія досі активна. Окрім того, відомо, що у березні 2021 року Apple почала локалізувати українську версію сайту. На думку аналітиків, про вихід на український ринок говорити поки ще рано, проте це можна вважати хорошим знаком.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, китайська компанія Xiaomi близька до випуску власного автомобіля. Новий проєкт очолить співзасновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?