Арахамія несподівано розповів про загрози перед "Слугою народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Арахамія несподівано розповів про загрози перед "Слугою народу"

Арахамія несподівано розповів про загрози перед "Слугою народу"

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про чотири неформальні групи, які, втім, не мають впливу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, керівництво об'єднання спочатку "нервово реагувало" на появу груп впливу. Потім стало зрозуміло, що повністю їх позбавитися неможливо.

"Завжди можуть з'явитися нові "групи", тому потрібно напрацювати технологію роботи з малими групами. Тут ключове слово – малими... Це 10-12 людей, до 15 максимум. Для нас це мало, це 10% від загального складу. Якщо більше – це для нас загроза, ми з цим будемо активно боротися", - зазначив Арахамія.

Політик додав. що у фракції наразі вже є методи боротьби проти розростання впливу таких груп. Він полягає у вивченні інтересів цих осередків, які можна потім використати як спосіб тиску на їхні "болючі місця".

Нагадаємо, Давид Арахамія був присутній на заходах Всесвітнього економічного форуму у Давосі, Швейцарія.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно очільник "Слуги народу"виступив на захист чинного українського прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Він вважає, підстав для його відставки не було. Арахамія пояснив свою точку зору прислів'ям про те, що під час переправи коней не міняють.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?