Арешт Фірташа: в олігарха зробили заяву, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Арешт Фірташа: в олігарха зробили заяву, з'явилися фото

Арешт Фірташа: в олігарха зробили заяву, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася інформація про арешт українського олігарха Дмитра Фірташа.
Про це заявив журналіст Саймон Шустер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Twitter.
"Фірташ тільки-но був затриманий в будівлі суду австрійською поліцією. Юристи підтверджують, що він зараз під вартою", - написав Шустер в мережі.
Читайте також: Що не день - свято: соцмережі киплять через рішення суду щодо Фірташа



Однак пізніше в прес-службі Фірташа спростували цю інформацію, інформує "

Українська правда

". "Інформація про арешт не відповідає дійсності. Там не було поліції. Судовий пристав відтіснив журналістів, які не давали Фірташу вийти із залу суду", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, США Фірташа звинувачують в дачі хабара на суму в $18,5 млн за отримання ліцензії на розробку титанових родовищ в Індії поза конкурсом. У березні 2014 року олігарха затримали в Австрії і випустили під заставу в 120 млн євро.


США направили до Австрії запит на екстрадицію Фірташа, але 30 квітня 2015 року Земельний суд Відня у кримінальних справах відмовив Мін'юсту США і заборонив видачу олігарха.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 лютого стало відомо про задоволення Вищим земельним судом Відня позову австрійської прокуратури

і про допустимість екстрадиції Дмитра Фірташа в США

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?