Арешт Садового: суд прийняв несподіване рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Арешт Садового: суд прийняв несподіване рішення

Арешт Садового: суд прийняв несподіване рішення
Джерело:  online.ua

Львівський суд прийняв рішення щодо запобіжного заходу у відношенні до міського голови Андрія Садового. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пряму трансляцію з місця подій.

Засідання відбулося у середу, 27 листопада. За словами судді, мера підозрюють у зловживанні владою на згаданій посаді. Зокрема, він скористався положенням у власних інтересах, що нашкодило громаді.

Цікаво, що у залі вдень засідань був присутній київський мер Віталій Кличко. Він оголосив про готовність узяти Садового на поруки.

Суд визначив запобіжний захід Садовому - заставу у розмірі 1 мільйона 56 тисяч 550 гривень.

Нагадаємо, нещодавно Садовому повідомили про підозру. Справа стосується надання земельної ділянки у Львівській області іноземному інвестору.

Правоохоронні органи вважають, що у процедурі мали місце певні порушення. Одне з них - умисно знижена ціна на придбання землі. Йдеться про 52 мільйони гривень замість 140.

Як повідомляв ONLINE.UA, одразу після винесення підозри з'явилася інформація про клопотання правоохоронців стосовно запобіжного заходу. Вони планували просити про заставу у розмірі 50 мільйонів гривень. Садовий не вважає таке рішення справедливим, бо він навіть не має таких грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?