Арестович розповів про моральну катастрофу у Кремлі
Категорія
Політика
Дата публікації

Арестович розповів про моральну катастрофу у Кремлі

Арестович розповів про моральну катастрофу у Кремлі
Джерело:  online.ua

За словами радника главаи Офісу президента України Олексія Арестовича, наразі у Росії спостерігається цікавий процес – другу добу поспіль вони усвідомлюють, що "сильна Росія", з якою не можна воювати – це лише ілюзія.

Джерело: Politeka Online

Арестович заявив, що в Кремлі моральна катастрофа

Як стверджує Арестович, крах ілюзій росіян проявляється за двома напрямками:

  • Вони зрозуміли, що не є недоторканою нацією;

  • У Кремлі усвідомлюють, що їхню армію руйнують ті, кого вони вважали слабшими.

За словами представника ОП, моральна катастрофа вже зачепила і звичайне населення, і політиків, і пропагандистів.

У них катастрофа ілюзій – руйнується каркас найсильнішої армії, – вважає Арестовчи.

Він також звертає увагу на те, що нараз пропагандисти роблять все можливе, щоб прикрити свою слабкість, використовуючи фейки буцімто "Москву" зруйнували українські вертольоти.

Водночас він нагадує, що кількома днями раніше ті ж самі ЗМІ розповідали, що вся наша авіація зруйнована. Таким чином, пропаганда загнала себе у глухий кут.

Вони починають усвідомлювати, що "хохли", над якими вони знущалися, будуть бити ще сильніше, поки не заб'ють зовсім, – підкреслив Арестович.

За його словами, глава Кремля виховував свій народ за принципами кримінальних авторитетів. Вони довго вірили в те, що їм нічого не буде навіть за найбільші злочини, проте війна з Україною все змінила.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?