Арестович закликає українців до "тотальної рейкової війни" проти РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович закликає українців до "тотальної рейкової війни" проти РФ

Арестович закликає українців до "тотальної рейкової війни" проти РФ
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович звертає увагу на те, що на тимчасово окупованих територіях Росія перекидає війська та техніку залізницею. Він вирішив детально пояснити, як прості українці можуть там допомогти військовим ЗСУ.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олексія Арестовича

Арестович пропонує розпочати "тотальну рейкову війну" проти РФ

Представник ОПУ закликає українських громадян розпочати "тотальну рейкову війну" проти Росії. Насамперед йдеться про ті напрямки, на яких ворог зміг налагодити постачання залізницею.

За словами Олексія Арестовича, постачання залізницею – це найефективніший вид постачання. Саме його блокування може радикально змінити ситуацію на користь нашої країни. Особливо це стосується напрямку Крим – Мелітополь, адже саме там противник забезпечує угруповання, що штурмує Маріуполь.

Представник Зеленського звертає увагу на такі напрямки:

Крим – Мелітополь;

Крим – Херсон;
Валуйки – Куп'янськ,
Гомель – Київ (загальний напрямок).

За словами Олексія Арестовича, потрібно знімати або розкручувати рейки, псувати дроти та всю систему залізничих доріг.

Особливо це стосується теперішніх та колишніх залізничників – рознесіть там нах*ін залізницю. Далі розберемося й полагодимо, – підкреслив радник Єрмака.

Арестович звертає увагу на те, що йдеться лише про тимчасово окуповані Росією території. Він також нагадав, що ворог охороняє шляхи сполучення. Тому варто тверезо оцінювати свої сили та можливості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?