Арестович заявив про спроби наступу армії РФ у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович заявив про спроби наступу армії РФ у Запорізькій області

Арестович заявив про спроби наступу армії РФ у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Радник керівника ОП Олексій Арестович зазначив, що армія РФ здійснила спроби наступу у Запорізькій області.

Джерело: ефір  "Фейгін LIVE"

Що відомо про ситуацію у Запорізькій області 

За словами представника ОП, наразі поки не має подробиць, але спроби наступу окупаційної армії РФ у Запорізькій області можуть свідчити про повернення російських окупантів до другої фази війни, коли вони відступили з півночі України і перекинули війська з-під Києва за замислом "великі кліщі - малі кліщі".

Злі язики стверджують, що у Запорізькій області заворушилися - під Гуляйполем наш ворог пішов в атаку. Подробиці поки що невідомі, але, кажуть, може бути досить неприємно. Частково це ті, яких вивели з Херсона, частково - це ті, що там були, - зазначив Арестович.

Представник ОП підкреслив, що логіка ворога цілком зрозуміла та очікувана - війська будуть перекинуті для так званого звільнення Донецької і Луганської областей, аби презентувати це як результат війни.

Це те, що можна продати всередині Росії як політичний результат війни. Тому російські війська будуть постійно і послідовно намагатися захопити Донецьку і Луганську області і все кидатимуть туди, - зазначив Арестович.

Між тим президент Володимир Зеленський зазначив, що якщо Україна переживе цю зиму, то точно переможе у війні проти російських окупантів.

Якщо ми переживемо цю зиму - а ми її переживемо - ми точно переможемо в цій війні... Повірте, це - найпотужніша зброя, яка залишилася в Росії, з тих, що вона вже застосувала або збирається, - підкреслив голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?