Армія РФ атакувала Дніпропетровську область та південь України десятками Шахедів
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала Дніпропетровську область та південь України десятками Шахедів

Атаки БпЛА армії РФ
Джерело:  Telegram

Злочинна армія РФ випустила десятки БпЛА типу “Шахед” по Дніпропетровській та Одеській і Миколаївській областях. 

Що відомо про наслідки атак армії РФ Шахедами на Дніпропетровщині

За інформацією керівника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, протягом ночі підрозділи ППО збили в небі над регіоном 13 ударних БпЛА типу “Шахед” злочинної армії РФ.

Окрім цього, як повідомляє Лисак, також було збито одну ворожу ракету.

Керівник ОВА підкреслив, що внаслідок атак уламки ворожих БпЛА спричинили пожежу на одному з приватних підприємств. Також спалахнув приватний гараж та автівка.

Окрім цього уламки ворожих БпЛА впали на території промислового підприємства в Павлограді, де також було зафіксоване влучання.

Лисак зазначив, що пожежу вже загасили, однак зафіксоване влучання в один з виробничих об’єктів.

Продовжував агресор й терор Нікопольщини. З важкої артилерії цілив по Мирівській громаді. Пошкоджено 2 приватні будинки та господарська споруда

Що відомо про наслідки атак ворожих БпЛА на півдні України

За інформацією представників ВМС ЗСУ та керівника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, протягом ночі у небі над Одеською та Миколаївською областями було збито 17 ударних БпЛА типу “Шахед” злочинної армії РФ.

У ніч на 3 жовтня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено 16 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131, - зазначив Кім.

Крім того, ще один баражуючий боєприпас іранського виробництва ліквідував один із підрозділів ВМС у небі над Одеською областю.

На Одещині під час нічної атаки окупантів силами та засобами Військово-Морських Сил ЗС України було збито дрон-камікадзе "SHAHED-136, - повідомляють представники ВМС ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?