Армія РФ перейшла від штурмів в районі Авдіївки до масованих атак авіабомбами
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перейшла від штурмів в районі Авдіївки до масованих атак авіабомбами

Наслідки атак армії РФ по Авдіївці

Злочинна армія РФ зменшила кількість штурмів в районі Авдіївки на тлі численних втрат, однак почала закидувати позиції ЗСУ керованими авіабомбами. 

Що відбувається в районі Авдіївки

За інформацією керівника Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександра Штупуна, військові злочинці армії РФ активно атакують район Авдіївки авіабомбами, однак кількість штурмових спроб ворога скоротилась удвічі.

Противник тільки за дві ночі скинув в район Авдіївки 40 керованих авіабомб. Але кількість штурмів на даний момент стала дещо меншою. Можна сказати, навіть в два рази, якщо порівнювати з позавчора і вчора, - підкреслив Штупун.

Він підкреслив, що зменшення кількості ворожих атак в районі Авдїівки логічне, адже протягом останніх 5 діб окупанти втратили на Донеччині близько 2,4 тис солдатів вбитими та пораненими.

Окрім цього українськими військовими за цей період було знищено близько 150 одиниць ворожої техніки.

При цьому речник ОК “Таврія” зазначив, що в районі Мар’їнки і Побєди окупанти не зменшують бойової активності.

В районі Авдіївки українські захисники сьогодні відбили шість ворожих атак, а в районі Мар’їнки було 20 безуспішних атак окупантів.

Що відомо про спроби росіян просунутись в районі Авдіївки

За інформацією українського волонтера Сергія Стерненка, росіяни встановили свої прапори на териконі біля Авдіївки, але їх вже знищив український безпілотник.

Прапори знищив підрозділ аеророзвідників та операторів FPV-дронів Shadow.

За даними воєнкора Юрія Бутусова, прапори на териконі коксохімічного заводу росіяни встановили сьогодні вночі.

Він наголосив, що окупанти не зайняли терикон, а "встановили прапор та втекли".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?