Армія РФ вдарила по кафе у селі Гроза під час поминків — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила по кафе у селі Гроза під час поминків — відео

Обстріл

5 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по продуктовому магазину у селі Гроза Купʼянського району, що на Харківщині. У кафе під час обстрілу проходили поминки.

РФ вдарила по кафе, де проходили поминки

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, удар стався о 13:24. У магазині перебували місцеві жителі, а також у кафе, де були поминки за померлим односельцем.

Це був магазин, поряд кафе. У магазині були місцеві жителі, місцеві були і в кафе, де проходили поминки за місцевим односельцем. Загалом на території перебувало близько 60 осіб. 49 загинуло, серед них дівчинка 6 років, - розповів чиновник.

За його словами, семеро людей отримали тяжкі поранення, зараз вони на операційних столах.

Клименко додав, що правоохоронцям уже вдалося ідентифікувати 29 тіл, інші тіла направили до експертних закладів Харкова.

На місці влучання на Харківщині також працює СБУ, яка перевіряє місцевих жителів. Ракетний удар був дуже точним. Є ймовірність, того що її навів місцевий.

Міністр уточнив, що чим було завдано удару, поки що невідомо. Це могла бути ракета чи авіабомба, але тип встановлять експерти.

Удар був настільки точним, а це невелике приміщення, щоб у нього так точно влучити. Тому є підозра (що навів хтось з місцевих - ред.) у СБУ та поліції. Ми можемо цей варіант перевірити обов'язково, - розповів глава МВС.

Як повідомили в МВС, у селі Гроза на Харківщині вже 50 загиблих.

Попередньо, окупанти вдарили «Іскандером».

ОНОВЛЕНО: Станом на 17:50 кількість загиблих зросла до 51 особи.

Як повідомили в Офісі Генерального прокурора, в лікарні померла одна з поранених внаслідок обстрілу військовими рф с. Гроза Куп’янського району.

Число загиблих зросло до 51. Серед них дитина. 6 людей отримали поранення.

Обстріл села Гроза

5 жовтня російські загарбники завдали ракетного удару по продуктовому магазину у селі Гроза Купʼянського району, що на Харківщині. Згідно з останніми даними, загинули 49 людей, 7 поранено.

За процесуального керівництва Куп‘янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Всі профільні служби працюють на місці події. Дані уточнюються.

Глава держави вже відреагував на ракетний удар окупантів.

Зеленський наголосив, що російський терор треба зупинити. І всі, хто допомагає РФ обходити санкції - злочинці, всі, хто підтримує країну-агресора, підтримує зло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?