Армія РФ завдала п’ять авіаударів у районі Берислава — ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала п’ять авіаударів у районі Берислава — ОВА

Повітряні Сили ЗСУ
Берислав

Російські військові завдали п’яти авіаударів у районі міста Берислав на Херсонщині. Зафіксоване пряме влучання у лікарню.

Армія РФ завдала п’ять авіаударів у районі Берислава: є влучання у лікарню

Ворог наніс пʼять авіаударів в районі міста Берислав. Інформація про руйнування та потерпілих уточнюється.

Як зазначили в Херсонській ОВА, зафіксоване пряме влучання у лікарню.

Повністю знищений четвертий поверх, ще один – частково. Також ворожим вогнем пошкоджено машини “швидкої допомоги”, - говориться в повідомленні ОВА.

Крім того, по данним джерела, постраждали двоє медпрацівників. У водія «швидкої» – перелом ноги та поранення голови, фельдшер отримав контузію.

Повітряня тривога лунала в області з 12:10 до 12:42. Повітряні сили повідомляли, що є загроза застосування авіаційного озброєння. Була зафіксована активність тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках.

Ранковий обстріл Росією Херсона: загинули цивільні

Як повідомляє слідство, вранці 5 жовтня 2023 року, близько 09:30, російські окупанти знову здійснили артилерійський обстріл середмістя Херсона.

Під прицільний вогонь потрапили житлові будинки, а також нежитлові приміщення.

Згідно з останніми даними, внаслідок обстрілу армії РФ загинуло двоє цивільних людей – чоловік і жінка, які у той момент знаходилися на вулиці.

Дані щодо травмованих та поранених уточнюються.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають заходи для документування злочину, вчиненого представниками збройних сил держави-агресора.

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?