Армія КНДР має бути готовою зламати хребет ворогу - Кім Чен Ин
Категорія
Світ
Дата публікації

Армія КНДР має бути готовою зламати хребет ворогу - Кім Чен Ин

Армія КНДР має бути готовою зламати хребет ворогу - Кім Чен Ин
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин наказав своїй армії перебувати у бойовій готовності, щоб мати змогу у будь-який момент зламати хребет ворогу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на KCNA Watch.

Читайте також: У КНДР заявили про загрозу ядерної війни через навчальні польоти бомбардувальників США

Під час інспекції загонів оборони на невеликих островах Чанжедо та Мудо північнокорейський лідер отримав інформацію про те, що "маріонеткова армія Південної Кореї підсилює свої позиції на острові Йонпхьондо".

Кім Чен Ин заявив, що елітні артилерійські підрозділ Корейської народної армії, що захищають південно-західну лінію фронту, повинні зберігати вищу бойову готовність для того, щоб зламати хребет ворогові за першою ж командою".
Лідер Північної Кореї також похвалив артилеристів, які в 2010 році перетворили острів Йонпхендо на "море вогню", і закликав їх постійно підвищувати боєготовність.
Нагадаємо, північнокорейські острови Чанджедо і Мудо і південнокорейський острів Йонпхендо розташовані недалеко від спірного морського кордону в Жовтому морі. У листопаді 2010 року, за повідомленнями з Сеула, острів був підданий артобстрілу з боку КНДР, в результаті чого загинули двоє південнокорейських військовослужбовців, 17 були поранені. Це був найбільший в регіоні за останні півстоліття збройний інцидент.

Як повідомляв ONLINE.UA, північнокорейські ЗМІ заявили, що США та Південна Корея підготувала план з ліквідації лідера КНДР Кім Чен Ина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?