Армія РФ анонсувала запуск ракет під керівництвом Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Армія РФ анонсувала запуск ракет під керівництвом Путіна

Армія РФ анонсувала запуск ракет під керівництвом Путіна
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Росії офіційно заявило, що 19 лютого стартують навчання сил стратегічного стримування з пусками балістичних і крилатих ракет під керівництвом очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело: російський  "Інтерфакс"

У Росії планують провести запуск ракет під керівництвом Путіна

Згідно з останніми даними, до навчання мають намір залучити сили та засоби Повітряно-космічних сил, Південного військового округу, Ракетних військ стратегічного призначення, Північного та Чорноморського флотів.

За словами представників російського оборонного відомства, навчання були заплановані раніше для перевірки готовності органів військового управління, бойових розрахунків пуску, екіпажів бойових кораблів та стратегічних ракетоносців, а також надійності озброєння стратегічних ядерних та неядерних сил.

Українського аташе запросили на фінальні заходи російсько-білоруських навчань

Глава Міноборони України Олексій Резніков офіційно підтвердив, що український аташе з питань оборони 19 лютого буде присутній на фінальних заходах російсько-білоруських навчань "Союзна рішучість-2022".

Міністр вкотре публічно нагадав про те, що агресія України щодо білоруського народу неможлива в принципі, оскільки за таке "нас проклянуть наші нащадки".

Український аташе з питань оборони наступного ж дня після нашої розмови відвідав навчання у Білорусі. 16 лютого ми приймали на Рівненщині білоруського аташе з питань оборони, який спостерігав за нашими навчаннями. Це все відбувається відповідно до угоди між урядом України та Республікою Білорусь від 2001 року. 19 лютого наш аташе запрошений на фінальні заходи російсько-білоруських навчань "Союзна рішучість-2022, - наголосив Олексій Резніков.

Як уже згадувалося раніше, 10-20 лютого РФ та Білорусь проводять на території Білорусі спільні масштабні військові навчання "Союзна рішучість-2022".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?