Армія РФ атакувала центр Харкова дронами. Є руйнування і постраждалий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала центр Харкова дронами. Є руйнування і постраждалий

Армія РФ атакувала центр Харкова дронами. Є руйнування і постраждалий
Джерело:  online.ua

Російська армія в ніч на 1 серпня знову атакувала дронами Харків. Є "прильоти" по інфраструктурі, постраждала одна людина.

Джерело: Головне Управління ДСНС України в Харківській області

Армія РФ знову атакувала дронами Харків

Вночі 1 серпня армія РФ атакувала дронами Харків: є "прильоти" у центральній частині міста, також руйнування у гуртожитку, де виникла пожежа. Через атаку дронів поранення отримав один чоловік.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Щонайменше три прильоти. Усі у середмісті, у густо населених районах. Один з дронів зруйнував два поверхи одного з гуртожитків. Там пожежа, працюють підрозділи ДСНС, - зазначив він.

В прокуратурі показали відео наслідків російського удару по Харкову

В обласній прокуратурі Харківської області показали наслідки нічного удару росіян по Харкову.

Речник Дмитро Чубенко зазначив, що, окрім будівлі навчального закладу у Салтівському районі, також було уражено спортивний об'єкт у Шевченківському районі. Там поранення зазнав охоронець, його госпіталізували.

За повідомленням начальника поліції Харківської області Володимира Тимошка, РФ в атаці на Харків застосувала 6-7 іранських дронів-камікадзе Shahed, деякі з дронів знищила ППО, інші — влучили у цивільні об'єкти у місті.

Щонайменше є два влучання: одне — у будівлю професійно-технічного училища, друге — у центральній частині міста. У ПТУ близько половини триповерхової будівлі зруйновано, обвалилися два поверхи центрального корпусу, – повідомив Тимошко.

Він додав, що за попередніми даними, людей у будівлі не було. Жодних військових об'єктів або скупчення військовослужбовців у місцях влучання також не було.

Речник вважає, що Росія таким чином перевіряє систему протиповітряної оборони в регіоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?