Армія РФ через брак боєприпасів готується до ближніх боїв — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ через брак боєприпасів готується до ближніх боїв — розвідка Британії

Армія РФ через брак боєприпасів готується до ближніх боїв — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки міноборони Великої Британії, командування злочинної армії РФ прагне зберегти боєприпаси через значний дефіцит і відправляє мобілізованих росіян в атаку в районі Бахмуту з саперними лопатами та стрілецькою зброєю.

Джерело: Twitter-сторінка міноборони Великої Британії

Мобілізованих під Бахмутом відправляють в атаки без вогневої підтримки

Аналітики британської розвідки зазначають, що наприкінці лютого мобілізовані в армію РФ отримали наказ атакувати  український бетонний опорний пункт, маючі на озброєнні лише саперні лопати та стрілецьку зброю.

Смертоносність стандартної малої піхотної лопати (МПЛ-50) особливо міфологізована в Росії. З тих пір як вона була розроблена у 1869 році, вона мало змінилася, а її подальше використання як зброї підкреслює жорстокі та низькотехнологічні бойові дії, які стали характерними для більшої частини війни, - зазначається у звіті розвідки міноборони Великої Британії.

Один з російських мобілізованих додав, що не був готовий "ні фізично, ні психологічно" до такої атаки.

За даними британської розвідки свідчать, про збільшення кількості ближніх атак злочинної армії РФ в районі Бахмута.

Це говорить про те, що російське командування продовжує вести наступальні дії за участі піхоти та з меншою підтримкою артилерійського вогню, оскільки Росії не вистачає боєприпасів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?