Армія РФ десятки раз на день намагається штурмувати Бахмут — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ десятки раз на день намагається штурмувати Бахмут — Маляр

Армія РФ десятки раз на день намагається штурмувати Бахмут — Маляр
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, протягом доби злочинна армія РФ по 40-50 разів намагається штурмувати Бахмут та здійснює більше 500 обстрілів.

Джерело: Telegram Ганни Маляр

Що відомо про ситуацію у Бахмуті 

Маляр зазначила, що найбільших зусиль у спробах наступу злочинна армія РФ докладає саме в Бахмуті.

Там окупанти задіяли найпрофесійніші підрозділи, а також використовують велику кількість артилерії та авіації.

Щодоби ворог здійснює у Бахмуті від 40 до 50 штурмів та понад 500 обстрілів. Не полишаючи мети взяти Бахмут під контроль ворог перегрупував свої сили та засоби на цьому напрямку, - підкреслює Маляр.

Заступниця очільника Міноборони також підкреслила, що зазвичай росіяни програють українським військовим у вуличних боях і тому обирають тактику тотального знищення житлових будинків та інфраструктури.

Просто рівняє місто з землею. Це робиться з метою позбавити наших оборонців можливості тримати позиції в місті, - підкреслює Маляр.

Однак, за її словами, ворог не досяг своєї мети. За Бахмут тривають важкі бої. Наразі ситуація складна, але контрольована.

Зеленський зібрав військовий кабінет. Що відомо 

Президент Володимир Зеленський провів засідання військового кабінету та пообіцяв потужні дії українських військових на фронті.

І наші дії будуть потужними. Готуємо хлопців. І дуже чекаємо постачання зброї, обіцяного партнерами. І по максимуму наближаємо перемогу. І по максимуму – дух єдності. По максимуму – ефективність. Підготовка – теж по максимуму, - наголосив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?