Армія РФ масовано обстріляла Сумську та Запорізьку області
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ масовано обстріляла Сумську та Запорізьку області

Армія РФ масовано обстріляла Сумську та Запорізьку області
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Запорізької ОВА Олександра Старуха, кремлівська окупаційна армія вже понад добу майже безперервно обстрілює населені пункти та інфраструктуру в регіоні.

Джерело: Telegram-канал керівника Запорізької ОВА

Наслідки обстрілів окупантами Сумщини та Запоріжжя

За словами Старуха, під потужними обстрілами перебувала  Новоолександрівська громада у Запорізькому район.

Гучні звуки цих вибухів були чутні в обласному центрі ввечері вчора і сьогодні вночі. Постраждалих немає, - зазначив керівник ОВА.

Старух повідомив, що унаслідок обстрілу були зруйновані житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.

Крім того, отримала пошкодження агрофірма в селі Юльївка.

Протягом ночі армія РФ обстріляла прикордонні райони на Сумщині з РСЗВ "Град". Зокрема, під обстрілами опинились населені пункти Краснопільскої громади.

О пів на другу ночі, залпом з установки "Град", 20 прильотів, обстріляли території Краснопільської громади. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється, - повідомив керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Також, за словами Живицького, ввечері 24 липня росіяни відкрили мінометний вогонь по околицях Білопілля. Зафіксовано 4 прильоти.

Між тим, за словами міського голови окупованого Енергодару Дмитра Орлова, окупанти обстрілюють  Нікополь та Марганець на Дніпропетровщині з житлових районів Енергодару.

Сьогодні вночі в різних мікрорайонах Енергодара було чутно потужний гуркіт від переміщення важкої техніки та гучні залпи від запуску ракет. Окупанти знову обстрілювали РСЗВ населенні пункти на протилежному березі водосховища, - зазначив Орлов.

За словами мера міста, кремлівські окупанти навіть не робили спроб приховати факт обстрілу.

Якщо раніше нищівну ракетну зброю розміщували переважно у передмісті, в селах та на майданчику ЗАЕС, і вже звідти вели обстріли Нікополя та Марганця, то сьогодні нелюди це робили прямо посеред вулиць, зі спальних районів Енергодара, - наголосив Орлов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?