Армія РФ масово використала фосфор проти ЗСУ у Бахмуті — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ масово використала фосфор проти ЗСУ у Бахмуті — відео

Армія РФ масово використала фосфор проти ЗСУ у Бахмуті — відео
Джерело:  online.ua

Вночі 5 травня армія Російської Федерації використала фосфорні та запалювальні боєприпаси проти Збройних сил України у Бахмуті Донецької області.

Джерело: Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Росіяни використали фосфор проти ЗСУ у Бахмуті: відео

Ворог використав фосфорні і запалювальні боєприпаси у Бахмуті, намагаючись стерти місто з лиця землі. Проте воїни ССО та інших підрозділів Сил оборони продовжують мужньо боронити місто. І в цих умовах ми продовжуємо нищити ворога, - йдеться в повідомленні.

Також наші воїни оприлюднили відео, на якому видно процес атаки росіян на місто-фортецю та Сили оборони.

Що відомо про ситуацію у Бахмуті

5 травня поплічник диктатора Путіна та власник "ПВК Вагнер" Євген Пригожин у листі до керівництва Міноборони РФ заявив, що має намір вивести своїх найманців з Бахмута з 10 травня "зализувати рани".

Керівництво ЗСУ з недовірою поставилося до заяви "кухаря Путіна"

На переконання наших воїнів, "вагнерівці" намагатимуться за будь-яку ціну захопити місто-фортецю до 9 травня.

Не можна також не згадати про те, що Євген Пригожин заявив про початок наступу українських захисників та передбачив початок "активної фази" незабаром.

Я вважаю, що наступ української армії вже, власне кажучи, почався. Ми бачимо високу активність ворожої авіації, високу активність по периметру і всередині нашого фронту. Якщо всередині наш фронт ми контролюємо, то по периметру, на жаль, ситуація виглядає не найкращим чином, - поскаржився поплічник Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?