Армія РФ обстріляла фабрику на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла фабрику на Харківщині

Армія РФ обстріляла фабрику на Харківщині
Джерело:  online.ua

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про обстріл збоку окупаційної армії РФ промислового підприємства під Харковом.

Джерело: Telegram-сторінка голови Харківської ОВА

Окупанти не припиняють обстріли на Харківщині 

У Харківському районі через ранкові обстріли виникла пожежа на одному з підприємств. Фабрика на період воєнного стану не працювала, приміщення зазнали значних руйнувань. На жаль, загинув 46-річний працівник, який на час обстрілів перебував на території, - повідомив Синєгубов. 

За словами очільника ОВА, протягом минулої доби окупаційна армія РФ двічі обстрілювала житлові райони Харкова з реактивної артилерії та здійснила артилерійський обстріл Північної Салтівки.

Крім того, по області окупанти протягом доби обстрілювали Золочів, Барвінкове, Дергачі, Чугуїв.

За добу на Харківщині 3 поранених: Харків - 2 особи, Чугуївський район - 1 людина. Також медики надають допомогу жителям населених пунктів, звільнених від окупантів, - зазначає Синєгубов. 

Між тим Папа Римський Франциск заявив про розмову з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, який заявив, що Кремль планує завершити війну проти України до 9 травня.

Орбан, коли я з ним зустрівся, сказав мені, що у росіян є план, що все закінчиться 9 травня. Сподіваюся, це так.... Бо зараз це не просто Донбас, це Крим, це Одеса, це забирає в України чорноморський порт, от і все. Я песимістично налаштований, але ми повинні зробити все можливе, щоб зупинити війну, - заявив понтифік.

Папа Римський також висловив готовність провести зустріч з кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?