Армія РФ обстріляла Куп'янськ та Вовчанськ на Харківщині: багато руйнувань та постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Куп'янськ та Вовчанськ на Харківщині: багато руйнувань та постраждалих

Армія РФ обстріляла Куп'янськ та Вовчанськ на Харківщині: багато руйнувань та постраждалих
Джерело:  online.ua

Окупаційна армія РФ в четвер, 22 грудня варварські обстріляла Куп'янськ і Вовчанськ на Харківщині.

Джерело: інформація від керівника Харківської ОВА

Що відомо про ворожі обстріли Харківщини 

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, наразі внаслідок ворожого обстрілу відомо вже про щонайменше шістьох постраждалих.

У Вовчанську внаслідок обстрілу поранення отримали 5 людей. 4 з них (3 чоловіки і 1 жінка) - працівники Центральної районної лікарні. У них діагностовано: вибухові та осколкові пошкодження, -зазначив Синєгубов.

Також, за словами очільника регіону поранення отримав перехожий 62-річний чоловік. Усім постраждалим надають усю необхідну допомогу.

У Куп'янську внаслідок ракетного удару пошкоджено житловий будинок. Попередньо - без постраждалих, - зазначив керівник ОВА.

Між тим у Генштабі ЗСУ зазначили, що влада сусідньої Бєлгородської області на території РФ голосила набір добровольців для облаштування окопів, траншей та встановлення бетонних конусів.

З метою будівництва фортифікаційних споруд у Бєлгородській області, місцеве російське керівництво оголосило про набір добровольців... для облаштування окопів, траншей та встановлення бетонних конусів, - зазначається у повідомленні Генштабу.

За це добровольцям обіцяють виплатити грошову винагороду.

У той же час окупанти продовжують нещадно обстрілювати Донецьку область. В день були жорстко обстріляні міста Часів Яр та Краматорськ.

Наразі окупанти продовжують обстрілювати Краматорськ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?