Армія РФ обстріляла Лиман. Є загиблі та поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Лиман. Є загиблі та поранені

Армія РФ обстріляла Лиман. Є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

Вранці 8 липня російські загарбники обстріляли з РСЗВ Лиман Донецької області. За попередніми даними, загинуло щонайменше 6 людей, ще 5 цивільних були поранені.

Джерело:  Павло  Кириленко

Внаслідок обстрілу Лиману загинули мирні українці

Щонайменше 6 людей загинули і 5 поранені внаслідок обстрілу російськими терористичними військами Лимана, - йдеться в заяві.

Фото — telegram.org

За словами очільника Донецької ОВА, близько 10 ранку солдати РФ завдали удару по місту з РСЗВ — ворог знову влучив у приватний сектор. Пошкоджено будинок і крамницю.

Фото — telegram.org

Окрім того, наголошується, що наразі на місці працює поліція. Парамедики надають необхідну медичну допомогу цивільним, які постраждали у результаті атаки.

 У Донецькій області на ТЕС, яку обстрілювали росіяни, впав дах: загинула людина

Також 8 липня стало відомо, що у Донецькій області на тепловій електростанції, які дуже багато разів обстрілювали російські окупанти, впав дах цеху – наразі відомо про одного загиблого.

На ТЕС у Донецькій області, яка неодноразово зазнавала ворожих обстрілів, стався нещасний випадок – впав дах котлотурбінного цеху, через що персонал аварійно відключив енергоблоки, - повідомляє пресслужба Міненерго.

Згідно з останніми даними, одна людина загинула, двоє – вважаються зниклими, троє отримали травми та відправлені до лікарні.

Причини обвалу поки невідомі, триває розбір завалів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?