Армія РФ здійснила масований ракетний обстріл Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ здійснила масований ракетний обстріл Миколаєва

Армія РФ здійснила масований ракетний обстріл Миколаєва
Джерело:  online.ua

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що опівночі російські військові почали масований обстріл міста ракетами С-300 та поцілили у складські приміщення, а також адмінбудівлю та автівки.

Джерело: Telegram-канал мера Миколаєва

Що відомо про наслідки ракетної атаки окупантів по Миколаєву 

Вночі 3 листопада Миколаїв зазнав обстрілів. Близько 23:30 російські терористи вдарили по одному з районів міста ракетами типу С-300, - підкреслив Сєнкевич.

Зруйновано одне складське приміщення. Ще на одному виникла пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники ДСНС.

Також пошкоджено адміністративну будівлю та припарковані поруч автівки.

Попередньо, без жертв та постраждалих.

Із самого ранку на місці ударів працюють комунальники. Бригади КП "ЕЛУ автодоріг" та підрядники розчищають проїзд та пішохідні зони від уламків та сміття.

Працівники адміністрації району оглядають місця обстрілів та фіксують пошкодження.

Наслідки ворожих атак на Донеччині 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що протягом минулої доби через ворожі авіудари, ракетні атаки та артилерійські обстріли в регіоні загинули 8 цивільних осіб та ще 14 людей отримали поранення.

За 3 листопада росіяни вбили 8 цивільних у Донецькій області: 5 у Бахмуті, 1 у Покровську, 1 у Нелипівці та 1 у Красногорівці. Ще 14 осіб в області за добу отримали поранення, - наголосив Кириленко.

Крім того, у Кримках Лиманського району правоохоронці виявили тіло 1 цивільного, вбитого росіянами під час окупації.

Зазначається, що з початку повномасштабної війни через російську агресію в Донецькій області загинуло 1160 осіб, ще 2532 отримали поранення. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?