Армія РФ обстріляла з артилерії тракторну бригаду на Херсонщині. Є загиблий та поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла з артилерії тракторну бригаду на Херсонщині. Є загиблий та поранений

Армія РФ обстріляла з артилерії тракторну бригаду на Херсонщині. Є загиблий та поранений
Джерело:  online.ua

Армія РФ ввечері 1 вересня обстріляла з артилерії тракторну бригаду на Херсонщині. Є загиблий та поранений.

Джерело: Офіс Генерального прокурора

Армія РФ обстріляла з артилерії тракторну бригаду на Херсонщині

У результаті російського артилерійського обстрілу у Білозерській громаді Херсонської області загинув тракторист. Його колегу госпіталізували в лікарню.

Обстріл стався 1 вересня близько 19:00, повідомили в Офісі генерального прокурора.

В одному з селищ громади російські окупанти з артилерії влучили у тракторну бригаду на території аграрного підприємства.
У результаті ворожої атаки загинув водій трактора. Ще одну людину у важкому стані доправили в лікарню. Також унаслідок обстрілу пошкоджень зазнали автомобілі та спецтехніка.

Правоохоронці почали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Наразі слідчі фіксують результати злочину, скоєного армією країни-агресорки.

У Херсоні від мінометного обстрілу загинув чоловік

Армія РФ 1 вересня близько 12:50 обстріляла з мінометів житловий квартал Херсона. Внаслідок обстрілу загинув мирний житель міста, повідомили в обласній прокуратурі.

Поцілили по приватному будинку, внаслідок чого травми несумісні із життям отримав чоловік. Дані щодо травмованих уточнюються, – додали в прокуратурі.

У Херсонській ОВА уточнили, що загиблому чоловіку було 34 роки. У момент обстрілу він перебував на вулиці.

Правоохоронці відкрили справу за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?