Армія РФ обстріляла Запоріжжя. Є загиблий та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Запоріжжя. Є загиблий та поранені

Армія РФ обстріляла Запоріжжя. Є загиблий та поранені
Джерело:  online.ua

Увечері, 10 серпня, у Запоріжжі пролунали потужні вибухи. Згодом стало відомо, що внаслідок обстрілу міста злочинцями армії РФ загинула одна людина та отримали поранення ще дев'ятеро людей.

Джерело: Telegram-канал керівника міськради Запоріжжя

Що відомо про наслідки обстрілу армією РФ Запоріжжя 

За інформацією секретаря міськради Анатолія Куртєва, внаслідок злочинного обстрілу міста армією РФ загинула одна людина.

Кількість постраждалих внаслідок сьогоднішньої терористичної атаки росіян вже збільшилася до 9 людей, - зазначив згодом секретар міськради.

Він також зауважив, що зафіксовано незначні ушкодженнямедичного та освітнього закладів.

Реакція президента Володимира Зеленського 

За словами глави держави, обстріл Запоріжжя армією РФ не зламає українців.

Глава держави нагадав, що внаслідок удару окупантів відомо про одного загиблого. Усі служби працюють на місці інциденту та рятують людей.

Кожен наш воїн, який знищує окупантів, який йде вперед і веде за собою вперед, який звільняє нашу землю, наближає справедливість для України. Наближає відплату. Україна вистоїть. Російський терор неминуче програє, - підкреслив президент.

Як повідомили в ОВА, на місці події медики завершають надавати допомогу всім постраждалим. Попередньо, поранення отримали двоє мирних жителів.

На опублікованих фото видно, що в результаті удару по місту постраждав об'єкт цивільної інфраструктури. Також видно розбиті авто та зруйновану вулицю.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?