Армія РФ отримала жорстку відсіч ЗСУ на східних напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ отримала жорстку відсіч ЗСУ на східних напрямках

Армія РФ отримала жорстку відсіч ЗСУ на східних напрямках
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, армія Російської Федерації намагалися вести наступ на трьох напрямках на Сході, однак Збройні сили змусили загарбників відступити.

Джерело:  Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ розповів, як розвиваються події на фронті

Згідно з останніми даними, на Слов’янському напрямку  противник проводив штурмові дії у напрямку Пасіка – Долина, однак новий наступ провалився.

Окрім того, наголошуєтьс, що на Авдіївському напрямку  росіяни безуспішно намагалися вести наступ у напрямку Піски – Первомайське. Противник завдав вогневого ураження по районах Покровська, Нетайлового, Первомайського, Орлівки, Водяного, Новобахмутівки, Шумів та Нью-Йорка. Ворожа авіація діяла біля Мар’їнки, Красногорівки та Невельського.

На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався вести наступ у напрямку Травневе – Кодема та задіяв авіацію для ударів поблизу Соледара та Зайцевого. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Бахмут, Соледар, Весела Долина, Майорськ, Шуми, Зайцеве, Білогорівка, Кодема та Яковлівка. На Харківському напрямку ворог стріляв із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли із танків, ствольної артилерії та РСЗВ біля Спірного, Івано-Дар’ївки, Званівки, Серебрянки та Сіверська, - йдеться в повідомленні

Також Гегштаб ЗСУ повідомляє, що на Запорізькому напрямку  ворог обстріляв наші позиції в районах населених пунктів Комишуваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхів, Щербаки, Залізничне, Новосілка, Бурлацьке, Вільне Поле, Шевченко і Новоданилівка. Завдав авіаударів неподалік Оріхова, Гуляйпільського та Щербаків.

На Південнобузькому напрямку  російські солдати обстрілювали наші позиції та цивільну інфраструктуру із танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?