Армія РФ перекидає резерви до Токмаку із метою зупинити контрнаступ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перекидає резерви до Токмаку із метою зупинити контрнаступ ЗСУ

Армія РФ перекидає резерви до Токмаку із метою зупинити контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Центру національного спротиву, злочинна армія РФ перекидає додаткові сили до міста Токмак у Запорізькій області на тлі успішного просування українських військових.

Джерело: Telegram ЦНС

Що відомо про ситуацію в районі Токмака 

За інформацією аналітиків ЦНС, на тлі побоювань подальшого успіху контрнаступу ЗСУ військові злочинці армії РФ вже почали підготовку до бойових дій у місті.

Наразі фіксується збільшення кількості особового складу окупантів та ворожої військової техніки у місті та прилеглих районах.

Окупанти бачать, як Сили Оборони просуваються вперед і нервово намагаються підготувати свої тили до активних боїв, - йдеться у повідомленні ЦНС.

Окрім цього в місті з‘являється все більше протитанкових їжаків, блокпостів та оборонних споруд.

Що відбувається в районі Опитного

За інформацією речника пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександра Штупуна, в районі селища Опитне на Донеччині українські військові продовжують роботу зі знищення позицій військових окупаційної російської армії та деокупаціі територій.

Там триває планова бойова робота, тактична ситуація змінюється весь час, і вже про конкретні успіхи ми повідомимо у свій час, - пояснює Штупун.

За його словами, українські військові продовжують рух у напрямку окупованого росіянами Мелітополя.

У той же час військові злочинці армії РФ перекидають резерви і намагаються відновлювати підрозділи, які зазнали численних втрат.

Зокрема, окупанти продовжують марні спроби штурму позицій на правому фланзі угруповання наших бійців, яке діє на Мелітопольському напрямку.

Загарбники також безуспішно намагаються прорвати українську оборону в Донецькій області зокрема в районах Авдіївки, Мар’янки та південніше біля Новомихайлівки.

До того ж, ЗСУ мали успіх в районах південніше та південно-східніше Роботиного. Штупун повідомив, що вони просунулися від 300 до 500 метрів на різних ділянках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?