Армія РФ провалила спроби наступу в районі Бахмута та Оріхового — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ провалила спроби наступу в районі Бахмута та Оріхового — розвідка Британії

Армія РФ провалила спроби наступу в районі Бахмута та Оріхового — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, підрозділи злочинної армії РФ зазнали невдачі у спробах вести наступ в районі Бахмута на Донеччині, та Оріхового - у Запорізькій області. 

Джерело: Twitter Міноборони Британії

Що відомо про ситуацію на фронтах

У британській розвідці зазначають, що протягом тижня підрозділи злочинної армії РФ проводили злагоджені зусилля щодо проведення обмежених контратак в районі Оріхового у Запорізькій області та в районі Бахмуту - на Донеччині.

В обох районах українські сили відбили атаки Росії та зберегли контроль над нещодавно звільненою територією, - повідомляють аналітики британської розвідки.

У розвідці Міноборони Великої Британії посилаються на коментарі учасників цих контратак, які висловлюють розчарування проведенням непродуманих контрнаступів, особливо в районі Бахмута.

Ці контрнаступи не супроводжуються підтримкою артилерії і проходять за великих втрат.

Що відомо про оборонні здатності армії РФ 

За даними британської розвідки, протягом останніх дев'яти місяців російські війська в Україні довели свою здатність проводити рішучі оборонні операції.

Однак вони продовжують демонструвати лише мінімальні можливості у наступі. Командирам доводиться важко організовувати складні спільні дії, концентрувати достатні артилерійські боєприпаси і підтримувати високий моральний і наступальний дух, - зазначають в Міноборони Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?