Армія РФ скидає міни над Дергачами на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ скидає міни над Дергачами на Харківщині

Армія РФ скидає міни над Дергачами на Харківщині
Джерело:  online.ua

Представники міськради Дергачів на Харківщині заявляють про скидання військовими кремлівської окупаційної армії мін з відкладеною детонацією на місто. 

Джерело: Telegram-канал міськради Дергачів

Окупанти скидають небезпечні міни на Дергачі 

Російські окупанти обстріляли Дергачі з артилерії та скинули над містом з безпілотника міни з відкладеною детонацією! Будь ласка, будьте дуже обережні, пересуваючись містом! - закликали представники міськради.

У той же час керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що у звільнених від кремлівської армії районах Харківщини на ворожих мінах за минулу добу підірвались шестеро мирних жителів.

За його словами, двоє людей підірвалися на авто в Дергачівському районі, ще двоє - в Ізюмському, два - у Чугуївському. Усіх їх доправили до лікувальних закладів із пораненнями.

Ще раз закликаю всіх мешканців звільнених територій бути максимально обережними. Уникайте узбіччя доріг, лісосмуг та другорядних доріг. Пересувайтеся лише там, де вже проведено розмінування, - наголосив Синєгубов.

Що відомо про ворожі обстріли Харківщини протягом минулої доби

Керівник Харківської ОВА повідомив, що ворожі обстріли були зафіксовані вздовж лінії зіткнення та кордону в Куп'янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

Ворожими обстрілами пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди та об'єкти інфраструктури. На жаль, є постраждалі. В Куп'янську поранення отримав хлопчик 11 років, в Чугуївському районі з пораненнями госпіталізована 65-річна жінка, - зазначив Синєгубов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?