Армія РФ скинула дві авіабомби на Херсон
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ скинула дві авіабомби на Херсон

Армія РФ скинула дві авіабомби на Херсон
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, злочинна армія РФ повторно скинула на Херсон дві авіабомби.

Джерело: Telegram Олександра Прокудіна

Що відомо про наслідки атак армії РФ по Херсону 

Окупанти продовжують бити по Херсону. Ворог скинув на місто дві авіабомби, - зазначив Прокудін.

За його словами, однією з авіабомб поцілили по промзоні у Дніпровському районі, іншою - по цивільній інфраструктурі в Корабельному районі.

Інформація про постраждалих і руйнування встановлюється. Будь ласка, залишайтеся в укриттях до завершення повітряної тривоги! Не наражайте себе на небезпеку! - наголошує глава ОВА.

За даними Прокудіна, внаслідок скиду КАБ на одне з підприємств Херсона було травмовано людину.

Поранення отримала жінка-охоронець 49 років, яка знаходилася на території. У неї легкі ушкодження. Допомога надана на місці, - підкреслив керівник Херсонської ОВА.

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів протягом дня 

Зранку, у цей же день окупанти обстріляли Херсонську область ракетами. Вони здійснили авіаудари по низці населених пунктів Бериславського району. Загалом загинуло дві особи, троє отримали поранення.

Близько 12:00 росіяни завдали удару артилерією безпосередньо по місту Херсон.

Удар пошкодив приватні будинки, квартири, дитячий садок. Постраждало 4 місцеві жителі, двоє з них перебувають у лікарні.

Чоловіки 80 та 50 років просто йшли до магазину, коли росіяни атакували. Ще двоє людей, чоловіки віком 54 роки і 81 рік, отримали легкі травми.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?