Армія РФ тримає корабель з Калібрами у Чорному морі — ОК "Південь"
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ тримає корабель з Калібрами у Чорному морі — ОК "Південь"

Армія РФ тримає корабель з Калібрами у Чорному морі — ОК "Південь"
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Оперативного командування Сил оборони південного напрямку, полковника Владислава Назарова, на тлі масованих ракетних атак по півдню України військові злочинці армїі РФ завели у пункт базування підводний човен з ракетами "Калібр", який протягом ночі атакував Одесу та інші населені пункти на півдні, і вивели малий ракетний корабель, який озброєний щонайменше 8 ракетами "Калібр".

Джерело: Telegram ОК "Південь"

Що відомо про ракетну небезпеку з боку армїі РФ у Чорному морі 

Підводний човен, що випустив вночі всі "Калібри", заведений в пункт базування. На бойове чергування вийшов малий ракетний корабель, спорядження якого – до 8 "Калібрів, - зазначив Назаров.

Речник ОК "Південь" підкреслив, що рівень ракетної небезпеки залишається надзвичайно високим.

Назаров наголосив, що ворог атакує українську територію ракетами не тільки вночі: днями потужна атака по інфраструктурі Одеської області була здійснена вдень.

Будьте пильними і свідомими, не нехтуйте власною безпекою і переходьте в укриття. Під час тривоги не допомагайте ворогу і не женіться за хайпом, не поспішайте оприлюднювати результати влучань та не висвітлюйте бойову роботу Сил оборони, - закликав речник ОК "Південь".

Що відомо про наслідки нічної ракетної атаки армії РФ по Одесі 

За інформацією глави МВС  Ігоря Клименка, внаслідок масованої ракетної атаки армії РФ по Одесі загинула одна людина - чоловік 1974 року народження.

Очільник МВС додав, що серед постраждалих 22 осіб є четверо дітей - двом дітям 17 років, а ще стільком же - 12 та 11.

Одеса. Росія жорстоко знищує не просто пам’ятки архітектури, а зосередження духу колоритного міста з багатостолітньою історією. Внаслідок нічних обстрілів загинув чоловік, 1974 року народження… Вся Україна нині з Одесою. Тримаємося єдиним фронтом проти російського зла, - підкреслив Клименко.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?