Армія РФ використовує морські надводні дрони та створює загрозу судноплавству — Залужний
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ використовує морські надводні дрони та створює загрозу судноплавству — Залужний

Армія РФ використовує морські надводні дрони та створює загрозу судноплавству — Залужний
Джерело:  online.ua

За словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, російські військові почали використовувати морські надводні дрони та створювати загрозу судноплавству в Чорному морі.

Джерело: Telegram-канал Валерія Залужного

Що відомо про використання росіянами надводних дронів 

Під час телефонної розмови із головою  об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі Залужний повідомив йому про наслідки останньої масованої ракетної атаки злочинної російської армії.

Поділився занепокоєнням у звʼязку з використанням Росією морських надводних дронів, що створює загрозу цивільному судноплавству в Чорному морі, - підкреслив Залужний.

Зазначимо, вчора у соцмережах поширилося відео, на якому росіяни нібито атакували за допомогою морського дрона міст в Одеській області. Проте достовірних підтверджень правдивості ролика не було.

Однак, сьогодні у телефонній розмові з генералом Міллі Залужний підтвердив, що окупанти почали застосовувати морські надводні дрони.

Залужний про ситуацію в районі Бахмута 

За словами головнокомандувача, попри шалений ворожий тиск українські військові продовжують контролювати ситуацію в районі Бахмута.

Ми обговорили перебіг бойових дій. Найбільш напружена ситуація сьогодні на Донецькому напрямку, тут противник здійснює щодня до 50 атак, - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Він також повідомив, що наразі запеклі бої також тривають і в районі Вугледара та Марʼїнки. Хоча й запевнив, що українські військові надійно тримають оборону на цих напрямках.

На деяких ділянках фронту нам вдалося відновити раніше втрачені позиції і закріпитися там. Попри постійний тиск ворога, ми продовжуємо утримувати під контролем Бахмут і вживаємо заходів для стабілізації лінії фронту довкола цього міста, - підкреслив Залужний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?