Армія РФ вперше обстріляла Житомирську область з "Градів" — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вперше обстріляла Житомирську область з "Градів" — є загиблі

Армія РФ вперше обстріляла Житомирську область з "Градів" — є загиблі
Джерело:  online.ua

21 березня Житомирську область вперше від початку війни російські окупанти обстріляли з "Градів" – ворог атакував Селець. Згідно з останніми даними, загинули 4 людини.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника ОДА Віталія Бунечка

Житомирщину вперше обстріляли з "Градів"

26-й день Україна дає відсіч військам росії, яка обстрілює і знищує ключові об'єкти інфраструктури, влучають у житлові будинки. За минулу добу ворог гатив по селах Народицької громади з реактивної артилерії. На жаль констатуємо, що маємо загиблих та постраждалих. Проте, ми тримаємо оборону та й далі будемо знищувати окупанта на українській землі, - йдеться в повідомленні Віталія Бунечка.

Не можна також не згадати про те, що 21 березня очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив про безжальні обстріли Сєвєродонецька, Рубіжного та Попасної збоку російських окупантів.

Росіяни знов відкривали щільний вогонь по Сєвєродонецьку, Рубіжному, Попасній. Наші міста міцно тримають оборону, ЗСУ б’ють ворога. Але знов маємо близько 20 пошкоджених або зруйнованих об’єктів, з яких 3 багатоквартирних та 9 приватних житлових будинків, продовольчий склад, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури, — розповів Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?