Армія РФ за добу втратила в районі Бахмуту близько 200 військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ за добу втратила в районі Бахмуту близько 200 військових

Армія РФ за добу втратила в районі Бахмуту близько 200 військових
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Східного командування ЗСУ Сергія Череватого, тільки протягом останньої доби злочинна армія РФ втратила у Бахмуті близько 200 військових. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про ситуацію в районі Бахмуту 

Череватий зазначив, що в районі Бахмуту продовжуються важкі бої.

Тільки в районі населеного пункту Бахмут за добу сталося 14 бойових зіткнень з ворогом. Убито за добу 86 окупантів, 117 отримали поранення. Також знищено ворожу самохідну установку "Гвоздика" та станцію радіоелектронної боротьби "Стриж", - підкреслив речник ОК "Схід".

Він також додав, що на Бахмутському напрямку ворог за добу завдав 194 ударів. Саме місто вороги обстріляли понад 70 разів.

Що відомо про успіхи ЗСУ на півдні

Представники Оперативного командування ЗСУ "Південь" повідомили, що українські військові протягом доби знищили 3 артилерійські установки злочинної армії РФ та дві автівки із боєприпасами.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується бойова робота з вибиття ворога на віддалення від урізу води лівого берега Дніпра. Підтверджені втрати противника складають вісім одиниць озброєння та техніки: три артилерійські установки, розвідувальний БпЛА, чотири автівки, зокрема, дві - завантажені боєкомплектом, - зазначається у повідомленні ОК "Південь".

За словами військових, порушуючі норми міжнародного та гуманітарного права, військові злочинці армії РФ з лівого берега Дніпра на Херсонщині прицільно обстрілюють корпус лікувального закладу Херсона, де перебували пацієнти і персонал.

Просто серед ночі ворожа артилерія пробила стіни, повибивала вікна, зруйнувала систему опалення в лікарні. На щастя, люди вчасно зреагували на загрозу обстрілу, вдалось уникнути втрат і постраждалих, - зазначають представники ОК "Південь".

Крім того, зазначається, що протягом минулої доби окупанти тричі завдали авіаційних ударів по Херсонщині із використанням протирадіолокаційних ракет Х-31 та керованих авіабомб.

Під час обстрілів деокупованих населених пунктів правобережжя ворог застосував зброю понад 60 разів, внаслідок чого пошкоджено близько 20 будівель, поранені п'ятеро цивільних осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?