Армія РФ збільшила обстріли у відповідь на успіхи ЗСУ в районі Бахмута — український військовий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ збільшила обстріли у відповідь на успіхи ЗСУ в районі Бахмута — український військовий

Армія РФ збільшила обстріли у відповідь на успіхи ЗСУ в районі Бахмута — український військовий
Джерело:  online.ua

За словами військовослужбовця ЗСУ Євгена Ієвлєва, після низки успіхів українських військових в районах Кліщіївки та Курдюмівки поблизу Бахмута на Донеччині злочинна армія РФ очікувала початку наступу на сусідніх ділянках і у паніці значно збільшила кількість артилерійських обстрілів.

Джерело: "24 канал"

Що відомо про ситуацію на східному фронті 

Ієвлєв зазначив, що військові злочинці армії РФ вели шквальний артилерійський вогонь цілий день та протягом ночі.

Загалом, за його словами, ситуація на різних ділянках східного фронту дуже динамічна, і хоч вона трохи різна на різних напрямках, однак взаємопов'язана.

Протрималося все тиждень-півтора. Потім днів 5-6 кожного дня інтенсивність зменшувалася. Ніяких спроб зав'язати стрілецькі бої взагалі не було. Чи пов'язано це з тим, що вони перекидають особовий склад на Південь – не знаю, - розповідає військовий.

Що відомо про поточні позиції ЗСУ 

Він також повідомив, що його підрозділ перебуває на смузі території, яку українські військові контролюють ще з 2014 року, і відстань різна – від 400 до 800 метрів, залежно від ділянки.

За останні 2 роки тут все мінувалося настільки активно, що окупанти й самі не знають карту своїх мін. Тому й наступати вони тут нормально не можуть. Вчора вони з дронів кидали запалювальні боєприпаси за 100-150 метрів від нас, щоб запалити поля. Я не спеціаліст у саперній справі, але розумію, що від вогню не всі міни здетонують. Але загалом інтенсивність за останні 5-6 днів спала, - зазначає військовослужбовець.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?