Армия США показала, какую технику стянула в Европу: появились впечатляющие фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Армия США показала, какую технику стянула в Европу: появились впечатляющие фото

Армия США показала, какую технику стянула в Европу: появились впечатляющие фото
Джерело:  online.ua

Армія США перекинула в Європу чергову  партію військової техніки в рамках операції "Атлантична рішучість", щодо стримування Росії  у Східній Європі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-представництво армії США в Європі.
Так, було показане вивантаження восьми вертольотів BlackHawk в порту Салоніки, а також відправку бойового вертольота Apache до Німеччини. 
Крім того, було показане також вивантаження в Німеччині танків M1 Abrams, які прибули по морю.
Читайте також: Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі
Як відомо, масштабне  перекидання бойової техніки проходить в рамках операції "Атлантична рішучість", яка стала відповіддю НАТО на агресію Росії проти України.
В рамках цієї операції планується розміщення бойових підрозділів НАТО в країнах Балтії та Польщі.
Як повідомляв ONLINE.UA  на початку січня в Європу прибула техніка американської бронетанкової бригади, а також близько 3,5 тисяч військових. Серед техніки, яку доставили в європейські порти, були танки, бойові машини піхоти і артилерійські установки.
Раніше  партія американської бронетехніки прибула на базу в голландське місто Эхелсхоф, де було надано місце для розміщення "стратегічно важливого військового арсеналу" армії США, в який входять танки Abrams, бойові машини Bradley і самохідні гаубиці Paladin.
Також повідомлялося про  прибуття американських танків у Румунію  і  навчаннях піхотинців і танкістів з США, які відбулися у Польщі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?