Армію РФ очікує поразка на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армію РФ очікує поразка на Донбасі

Армію РФ очікує поразка на Донбасі
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович зазначив, що на Донбасі складається несприятлива ситуація для окупаційної армії РФ та спроби оточити українські сили у цьому районі будуть марними.

Джерело: Facebook-сторінка ОП

На окупантів очікує гучний провал на Донбасі 

Противник розвиває наступ від Ізюма на південь у напрямку Краматорська і Слов'янська і намагається атакувати по лінії Вугледар - Мар'їнка. Це спроба оточити наші війська, але я думаю, що спроба виявиться марною, занадто несприятлива обстановка там для противника, хоча легко не буде, - зазначив Арестович.

Арестович також звернув увагу на те, що через втрату великої кількості повітряних засобів, окупанти сконцентрували авіацію на сході України.

За його словами, українські сили збили вже 111 безпілотників, і різке зростання кількості збитих БПЛА пояснюється тим, що російські війська вже побоюються застосовувати армійську авіацію.

За інформацією голови ОП Андрія Єрмака, від початку війни Кремль вже витратив на бойові дії понад 12 млрд доларів.

В Міноборони Великої Британії також підтверджують, що РФ сконцентрувала на сході України значні сили для розвитку наступу.

Незважаючи на переорієнтацію сил і засобів тилового забезпечення для підтримки операцій на Донбасі, російські сили, ймовірно, продовжать стикатися з проблемами морального духу і нестачею припасів і особового складу, - зазначають представники британської розвідки.

Удари Росії по об'єктах інфраструктури всередині України, ймовірно, спрямовані на те, щоб знизити здатність Збройних сил України поповнювати запаси і посилити тиск на український уряд, відзначають в Міноборони Британії.

Тим часом у Генштабі ЗСУ повідомили про знищення артилерійського ворожого підрозділу на Херсонщині.

Зазначається, що артилерійські сили окупантів готували обстріли населених пунктів на Херсонщині.

У Херсонській області українські воїни розбили артилерійський підрозділ окупантів, що готувався до обстрілів мирних населених пунктів. На жаль, частина "визволителів" втекла, - повідомляють військові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?