Арнольд Шварценегер ледь не став жертвою вуличного крадія (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

Арнольд Шварценегер ледь не став жертвою вуличного крадія (відео)

Арнольд Шварценегер ледь не став жертвою вуличного крадія (відео)
Джерело:  TMZ

Знаменитий кіноактор та бодібілдер Арнольд Шварценегер знову опинився в центрі уваги через інцидент, пов’язаний з криміналом. На цей раз колишній губернатор Каліфорнії ледь не став жертвою вуличного крадія. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ, прикрий випадок трапився вчора у Лос-Анджелесі.

За свідченням очевидців, злодій з закритим банданою обличчям намагався вкрасти електричний велосипед Арнольда, який було припарковано біля тренажерного залу Gold's Gym. Крадіжка зірвалася через те, що поблизу знаходився охоронець Шварценегера та декілька папараці, які залюбки відзняли всі ці події на свої фотокамери.

Побачивши спробу крадіжки велосипеду, охоронець наставив на потенційного злодія електрошоковий пістолет Тазер. Потім на місце інциденту з тренажерного залу підійшов сам Арнольд, який перевірив, чи все в порядку з його власністю. Як з’ясувалося, коштує цей велосипед не так вже й дешево – 5500 доларів.

Інцидент завершився тим, що охоронець відпустив підозрюваного. Очевидці стверджують, що поліцію на місце спроби крадіжки не викликали.

Нагадаємо, що кілька днів тому, коли 71-річний Шварценегер перебував у поїздці в Південній Африці, на нього раптово напав місцевий хуліган. Цей інцидент теж потрапив на відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?