«Арсенал» може купити захисника у «Динамо»
Категорія
Спорт
Дата публікації

«Арсенал» може купити захисника у «Динамо»

«Арсенал» може купити захисника у «Динамо»
Джерело:  online.ua

Англійський «Арсенал» зацікавив центральний захисник київського «Динамо» і збірної Угорщини Тамаш Кадар.

Про це розповів агент гравця Шандор Варга, передає ONLINE.UA з посиланням на Spiler.

Читайте також: У Києві обстріляли авто футболіста київського «Динамо»

«Венгер виявляв інтерес, я особисто говорив з тренером« Арсеналу ». Також про Кадаре питав тренер «Крістал Пелас» Ходжсон. Інтерес до гравця також проявляють «Вест Хем», «Вест Бромвіч», а також клуби з Німеччини, Іспанії та Франції», - сказав Варга.

Агент зазначив, що офіційних пропозицій поки не було, але інтерес «абсолютно точно присутній».

Угорський захисник вже мав досвід виступів в Англії. З 2008 по 2012 рік він був на контракті в «Ньюкаслі», але стати важливим гравцем для «сорок» так і не зміг. У 2011 році здавався в оренду в «Хаддерсфілд Таун».

У «Динамо» Кадар виступає з лютого 2017 року і в поточному сезоні провів за київський клуб 26 матчів у всіх турнірах, відзначившись двома передачами.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецькому футбольному клубу «Трабзонспор», який має намір підписати форварда «Динамо» Дьємерсі Мбокані цієї зими, доведеться заплатити за гравця 4,5 млн євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?