Арт-директор Chanel звинувачується в несплаті податків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Арт-директор Chanel звинувачується в несплаті податків

Арт-директор Chanel звинувачується в несплаті податків
Джерело:  news.liga.net

Карл Лагерфельд, - арт-директор будинку Chanel, - підозрюється в ухиленні від сплати податків. На думку фахівців за шість років від податкової інспекції було приховано близько 20 млн євро шляхом використання заплутаних фінансових махінацій, передає  ЛИГА.net.

За інформацією журналу, податкові служби Франції ведуть розслідування відносно Лагерфельда. У 2013 році обшук був проведений в книгарні 7L, відкритій кутюр'є в кварталі Сен-Жермен-де-Пре. Це підприємство зі збитком 6,6 млн євро звільнено від сплати податків. У цьому магазині знаходиться також фотостудія Studio 7L, якої надходять доходи від діяльності Лагерфельда в області фотографії. Студією володіє компанія, яка перебуває в Ірландії. Ця компанія - разом з двома іншими фірмами, зареєстрованими в Ірландії і на Віргінських островах - дозволили кутюр'є приховати свою комерційну діяльність фотографа.

Згідно виданню L'Express, податківців також цікавить діяльність двох пов'язаних з модельєром товариств щодо володіння і управління нерухомістю. Підозри викликають і дуже легкі умови, на яких в кінці 1990-х років Лагерфельд "відбувся" від претензій податкових органів, що виникли після перевірки його декларацій, - повідомляє французький журнал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?