Артилерія бойовиків ДНР "почистила" свої ж лави
Категорія
Події
Дата публікації

Артилерія бойовиків ДНР "почистила" свої ж лави

Артилерія бойовиків ДНР "почистила" свої ж лави

Артилерія бойовиків так званої ДНР обстріляла свої ж позиції одразу на двох напрямках: під Авдіївкою і в районі Маріуполя.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, в районі промзони Авдіївки артилерія 11-го окремого механізованого полку 1 Армійського корпусу Збройних сил РФ обстріляла позиції передових підрозділів свого полку.
В результаті цього удару були поранені семеро бойовиків.
Читайте також: Г іві воює з паличкою: з'явилися чутки щодо поранення одіозного бойовика
Під Маріуполем мінометники 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1 Армійського корпусу Збройних сил РФ провели обстріл власних передових позицій.
Унаслідок було вбито двоє і поранено більше десяти бойовиків.
Також стало відомо, що 1 лютого російське командування бойовиків прийняло "рішення про розгортання в лікарнях і госпіталях додаткових ліжко-місць в зв'язку зі зростанням кількості убитих і поранених".
Крім того, розвідники повідомили, що "на Авдіївський напрямок прибула знімальна група російського телеканалу Life.ru (колишній LifeNews) в супроводі групи спеціального призначення ЗС РФ з метою зйомки провокаційних сюжетів для звинувачення сил АТО в обстрілі цивільних об'єктів".
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA волонтер і ветеран АТО Мирослав Гай розповів про те, як спікер президента РФ Володимира Путіна підставив бойовиків і змусив їх штурмувати Авдіївку, незважаючи на втрати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?