Асад сховав свої військові літаки на російських базах - CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Асад сховав свої військові літаки на російських базах - CNN

Асад сховав свої військові літаки на російських базах - CNN
Джерело:  online.ua

Потужний удар США по авіабазах президента Сирії Башара Асада, що стався 6 квітня, змусив його піти на додаткові заходи безпеки щодо військових об'єктів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Читайте також: Росія передала військовим Асада нові бомбардувальники - ЗМІ

Джерело видання у Пентагоні повідомило, що Асад прийняв рішення про переміщення літаків на авіабазу Росії у місті Латакія. Саме там базуються більшість літаків ВПС РФ, які допомагали президенту Сирії під час боротьби з повстанцями.

Водночас видання підкреслює, що на російські бази буде переміщено майже усі літаки.

Нагадаємо, завдяки удару США, який було застосовано у відповідь на хімічну атаку Асада на території, що контролюються повстанцями у провінції Ідліб 4 квітня, було знищено 24 літаки.

При цьому союзники президента Сирії Башара Асада після ракетного удару США по авіабазі сирійських військ "Шайрат" пригрозили американцям жорсткою відповіддю в разі повторення подібних інцидентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?