Астаф'єва поділилися вражаючима подробицями своїх зйомок у Playboy
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Астаф'єва поділилися вражаючима подробицями своїх зйомок у Playboy

Астаф'єва поділилися вражаючима подробицями своїх зйомок у Playboy
Джерело:  YouTube

Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва відверто розповіла про те, скільки вона заробила у журналі "Playboy". Вражаючими подробицями красуня поділилася в ефірі  "Люкс ФМ", передає ONLINE.UA.

Зірка зазначила, що першу обкладинку популярного глянцю вона прикрасила в Україні.

"За неї мені заплатили 200 доларів. У 2007 році на ці гроші можна було ще й як жити",
– розповіла Даша Астаф'єва.

Також модель поділилася спогадами про другу її обкладинку в журналі "Playboy", яку вона вже знімала в Америці. Тоді Даша Астаф'єва стала чи не першою українкою, що була моделлю у рейтинговому глянці.

"В Америці я отримала 55 тисяч доларів. Для мене, звісно, на той час це були скажені гроші... Зараз я розумію, що 55 тисяч – це ніщо у порівнянні з тим, як "Playboy" змінив моє життя та які випробування з'явились у мене після нього", – зізналася красуня.

Окрім того, співачка наголосила, що "дівчина, яка знімалася у Playboy" – це клеймо. Але, за словами Даші Астаф'євої, їй дуже пощастило, бо вона була особисто знайома з чоловіком-легендою – Г’ю Гефнером.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, українська зірка Playboy, відома співачка Даша Астаф’єва поділилася зі своїми шанувальниками світлинами з нової фотосесії, в якій з’явилася у незвичному амплуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?