Астаф'єва розповіла, як коханий ставиться до її відвертих зйомок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Астаф'єва розповіла, як коханий ставиться до її відвертих зйомок

Астаф'єва розповіла, як коханий ставиться до її відвертих зйомок
Джерело:  Viva!

Екс-солістка епатажного українського гурту Nikita та зірка журналу Playboy Даша Астаф’єва розповіла, що її коханий Артем Кім не загострює увагу на її оголених фотосесіях.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для Viva!, повідомляє ONLINE.UA.

"Він на цьому ніколи не загострює увагу. Взагалі, у Артема золотий характер. Він не любить сваритися, терпіти не може розборки, не з'ясовує стосунків. Він віртуоз по згладжуванню конфліктів. І ніколи не давить. Ще в початку нашої історії ми говорили про те, що головне в стосунках – кожному з нас має бути комфортно, особисті амбіції не повинні завдавати збитку кар'єрі, розвитку. І якби Артем не був ініціатором подібної системи стосунків, у нас би нічого не вийшло", - розповіла Даша.

Читайте також: Відверта Астаф'єва випустила гарячий кліп: з'явилося відео

Артем і Даша

Астаф'єва поділилася, що її бойфренд бізнесмен. Однак хлопець чудово вписався в оточення Даші.

"Він бізнесмен. Артем більш земна людина, хоча і творча особистість. Здавалося б, інтереси мого оточення повинні бути для нього далекі, але він прекрасно вписався в нашу середу. Всі мої кажуть: "З першої зустрічі видно, що це наша людина", - розповіла зірка.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Астаф'єва зізналася, що вона вже більше року є абсолютно щасливою людиною. Вона нарешті зустріла чоловіка своєї мрії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?