ASUS представила ігровий десктоп ROG GT51
Категорія
Технології
Дата публікації

ASUS представила ігровий десктоп ROG GT51

ASUS представила ігровий десктоп ROG GT51
Джерело:  3dnews.ru

Південнокорейська компанія ASUS представила потужний ігровий ПК серії Republic Of Gamers (ROG), який отримав оригінальний дизайн, пише 3Dnews.

Десктоп отримав чотирьохядерний процесор Core i7-6700K з номінальною тактовою частотою 4,0 ГГц, частота в режимі «турбо» - 4,2 ГГц. Максимальне значення розсіюваної теплової енергії дорівнює 91 Вт. Розблокований множник полегшує розгін; за відведення тепла відповідає рідинна система охолодження.
Новинка від ASUS може нести на борту дві потужні відеокарти NVIDIA GeForce GTX Titan X, що працюють в режимі 2-way SLI. У цьому випадку система зможе справлятися з виведенням зображення одразу на три монітори ультрависокої роздільної здатності (4К / Ultra HD).

Десктоп на додаток до традиційного жорсткого диску може бути укомплектований двома твердотільними модулями, що працюють в масиві RAID 0. Це забезпечить високу швидкість завантаження операційної системи і додатків.


Інформації про орієнтовну ціну новинки і терміни появи на ринку наразі, на жаль, немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?