Атака на журналістів в Одесі: поліція дізналася особу стрільця
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака на журналістів в Одесі: поліція дізналася особу стрільця

Атака на журналістів в Одесі: поліція дізналася особу стрільця
Джерело:  Укрінформ

Власником автомобіля і помпової рушниці, з якої  3 травня відкрили вогонь по журналістах "7 каналу" в Одесі, є 25-річний житель Білгорода-Дністровського Євген Савченко.


Про це заявив заступник керівника відділу комунікацій Одеського облУВС Віктор Вдовін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


Також Вдовін зазначив, що правоохоронці вже займаються розшуком Євгена Савченка і його двох спільників.


"Поліція встановила, що 25-річний житель міста Білгород-Дністровський має автомобіль Honda Accord і зареєстровану рушницю, з якої 3 травня стріляли в журналістів "7 каналу", один з яких отримав вогнепальні поранення. В рамках плану "Перехоплення", ведуться пошуки нападників, в тому числі власника автомобіля і рушниці", - розповів Вдовін.


Станом на 21:30 3 травня поліцейським не вдалося встановити місцезнаходження правопорушників і провести затримання.


Генеральний директор телекомпанії, на яку працювали постраждалі, Віктор Малишев розповів, що журналісти знаходяться в лікарні і їм надають необхідну допомогу.


"У Сергія Бандура два кульових поранення: в спину і в голову. У Олексія Сорокіна - пошкодження щелепи, травма ока і струс мозку. У Дмитра Бондаренка - ознаки перелому носової перегородки", - уточнив Малишев.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилося відео обстрілу журналістів в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?