Атака під Маріуполем і нові втрати: з'явилися сумні звістки із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Атака під Маріуполем і нові втрати: з'явилися сумні звістки із зони АТО

Атака під Маріуполем і нові втрати: з'явилися сумні звістки із зони АТО
Джерело:  online.ua

У селищі Гранітне під Маріуполем в зоні АТО на Донбасі українські військові відбили атаку бойовиків, при цьому стало відомо про втрати серед українських військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"За минулу добу в результаті бойових дій один військовослужбовець загинув, один отримав поранення. Це сталося в Лебединському в результаті ворожого артилерійського обстрілу", - розповів речник міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.
При цьому на сторінці в Facebook ВМС ЗСУ повідомили, що в зоні АТО загинув український матрос Захаров Дмитро Андрійович. Водночас на сторінці "Морська піхота України" в Facebook, відзначається, що загиблому було 22 роки.
"У цей день він ніс службу на спостережному посту, ворожа ДРГ обстріляла позиції з підстовбурних гранатометів, і Дмитро був смертельно поранений осколками", - сказано в повідомленні.
Андрій Лисенко також повідомив, що під Маріуполем в Гранітному відбулося бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили атаку супротивника.
«У Гранітному українські війська відбили атаку бойовиків на наш опорний пункт», - сказав Лисенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 18 жовтня бойовики 57 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції і об'єктах цивільної інфраструктури на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?