Auchan вирішив ізолювати російський офіс та припинити інвестиції у РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Auchan вирішив ізолювати російський офіс та припинити інвестиції у РФ

Auchan вирішив ізолювати російський офіс та припинити інвестиції у  РФ
Джерело:  online.ua

5 квітня офіційно стало відомо, що французька торговельна мережа Auchan вирішила остаточно припинити інвестиції та поставки в РФ. Згідно з останніми даними, не будуть відкриватись нові магазини та не будуть ремонтуватися існуючі.

Джерело: Фейсбук-сторінка  "Ашан Україна"

Auchan вирішив ізолювати російський офіс

Ми нарешті домоглися від головного офісу, аби компанія припинила інвестиції та поставки в рф. Це лише перший крок, але ми налаштовані боротися далі. Перемога буде за нами! Із перших днів війни компанія Ашан Україна засудила збройну агресію Росії. Під натиском звернень тисяч співробітників, десятків листів - головний офіс прийняв рішення: згорнути інвестиції та припинити поставки в РФ, - йдеться у заяві.

Варто звернути увагу на те, що у країні-агресорці не будуть відкриватись нові магазини, не будуть ремонтуватися існуючі магазини, не буде здійснюватися підтримка ІТ-технологій та проєктів.

Ба більше, ухвалено рішення більше не постачати імпортні товари в Росії- що важливо розуміти, це 90% асортименту одягу, взуття, товарів для дому, текстилю.

Магазини в Росії вже зараз збиткові. Вищезазначені санкції призведуть до катастрофічного падіння товарообігу і сплати податків та високої вірогідності банкрутства, - наголосили представники компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?