Аваков дізнався, хто монтував ролик із плівками Гончарука - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков дізнався, хто монтував ролик із плівками Гончарука - ЗМІ

Аваков  дізнався, хто монтував ролик із плівками Гончарука - ЗМІ

Глава держави Володимир Зеленський рівно 2 тижні тому дав завдання правоохоронним органам встановити причетних до запису розмов під час зустрічі очільника Кабміну Олексія Гончарука - наразі силовикам уже відомо, хто монтував ролик. Про це повідомляє  "Дзеркало тижня"  з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

Як відомо, 30 січня генпрокурор Руслан Рябошапка заявив про те, що результатів розслідування немає і анонсував боротьбу з приватними спецслужбами, що займаються несанкціонованою "прослуховуванням".

"Однак вже на ранок після появи YouTube-роликів президент отримав оперативну довідку від СБУ з приводу того, як міг здійснюватися запис, ким, де монтувався і як розміщувався на YouTube. Того ж дня, Зеленський отримав аналогічний документ від відомства Арсена Авакова. ZN.UA відомо від джерел в обох силових відомствах, що остаточних висновків не було зроблено, але в одному звіти збіглися точно: ролик монтувався на комп'ютері журналіста ТВ-програми розслідувань, що виходить на одному з найбільш рейтингових телевізійних каналів", - сказано в повідомленні ЗМІ.

Згідно з останніми даними, публікація цієї інформації, на думку джерел, не відбувається, оскільки це може мати неконтрольований наслідок для внутрішньополітичних розкладів в оточенні самого Зеленського.

Як відомо, Гочарук подав заяву про відставку на тлі скандалу зі злитим в мережу аудіозаписом його розмови з міністрами і представниками НБУ. На цьому аудіо нібито чути, як голос, схожий на прем’єра, каже, що у Зеленського "примітивне розуміння економічних процесів" і зізнається, що і сам він "повний профан в економіці". Зеленський доручив правоохоронним органам за два тижні встановити причетних до запису розмов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про новий гучний конфлікт в Офісі Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?