Аваков почав чистки у поліції: стали відомі причини
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков почав чистки у поліції: стали відомі причини

Аваков почав чистки у поліції: стали відомі причини
Джерело:  24 канал

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков анонсував відсторонення чільників Нацполіції у чотирьох областях. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Йдеться про Закарпаття, Запоріжжя, Житомирщину та Львівщину. Таким чином міністр відреагував на заяву керівника Нацполіції Сергія Князєва. Останній заявив про погане налагодження роботи структури у вказаних регіонах.

"Я вважаю, що має бути відповідальність, а ці керівники повинні шукати нову роботу. Прошу їх після засідання підійти до мене", - пояснив Аваков.

За його словами, цього ж дня - 23 серпня - Князєв повинен запропонувати міністру нових кандидатів на зазначені посади у правоохоронних органах.

Слід зазначити, нарада була необхідна для звіту керівника поліції щодо поточної ситуації в Україні з точку зору правоохоронців. Той наголосив, зокрема, на падінні випадків тяжких злочинів.

Як повідомляв ONLINE.UA, партія "Слуга Народу" ще не визначилась із майбутньою підтримкою кандидатури Авакова у разі пропозиції знову призначити його очільником МВС. Глава штабу політсили вважає, що для цього треба проаналізувати певні плюси та мінуси потенційного рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?